Perkhidmatan

1011269_1406849092911868_1445089247_n

Saya,Hafizal Basri adalah wakil jualan sah yang dilantik untuk memberi khidmat nasihat dan bantuan pendaftaran produk jalur lebar internet (Broadband). Selain itu, saya juga menguruskan pendaftaran untuk talian tetap untuk kediaman & juga perniagaan.

Antara produk Telekom Malaysia Berhad (TM) yang saya uruskan pendaftaran adalah:

 • Streamyx
 • UniFi
 • Talian Tetap (Fix Line)
 • Webe Mobile Internet

Untuk mendapatkan khidmat nasihat dan menguruskan pendaftaran internet & talian tetap, boleh berhubung dengan saya melalui mana-mana cara dibawah:

Call :019-9377 794

SMS : 019-9377 794

WhatsApp : 019-9377 794 [ hafizalbasri.wasap.my]

Telegram : telegram.me/hafizal_basri

Facebook Page : www.facebook.com/pahangstreamyx

 

 

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.
Hafizal

Latest posts by Hafizal (see all)

9 thoughts on “Perkhidmatan

 1. kamal zainal abideen

  Salam Sejahtera.
  Saya berminat untuk mengtahui dengan lebih lanjut tentang service IPStar.Saya tinggal di kawasan pedalaman di negeri kedah,yang kemudahan talian TM nya tidak tersedia.kalau di negeri kedah apa Saudara juga punya bissness center,Sekian terimakasih atas bantuan Informasi nya.

  Wassalam.

  Reply
  1. HafizalHafizal Post author

   IPSTAR kos pemasangannya tinggi . Hampir RM7K. Bulanan RM550 for 1Mbps. Jika berminat, boleh contact saya 019-9377794

   Reply
 2. MOSTAPA JARAEE

  Mohon pencerahan mengenai perkhidmatan IPSTAR. Sy berminat untuk memasang perkhidmatan tersebut di PINGGIR PELANGI MUADZAM SHAH.

  Reply
  1. HafizalHafizal Post author

   IPSTAR kos pemasangannya tinggi . Hampir RM7K. Bulanan RM550 for 1Mbps. Jika berminat, boleh contact saya 019-9377794

   Reply
 3. nurul amira

  salam..saya ingin mengetahui mengenai pemasangan unifi di rumah di daerah maran..berapa pakej yang plg murah ye?then adakah tempat ni ada agen utk pemasangan unifi ini..yg saya tahu setakat ni,unifi belum ada pemasangan menyeluruh di malaysia

  Reply
  1. HafizalHafizal Post author

   UNIFI tiada di daerah lain selain Kuantan. Jadi pilihan yang ada hanyalah Streamyx . Anda boleh Whats App atau SMS saya alamat penuh untuk check coverage Streamyx di lokasi anda bagi memudahkan saya mencadangkan pakej-pakej yang sesuai.

   Reply
 4. sharol azmi

  Untuk info, saya telah memohon telephone & internet line di Loji Insinerator Kampung Tekek Pulau Tioman pada bulan April yang lalu, sehingga hari ini pihak TM menyatakan infra tiada, saya telah menghubungi installer di pulau tioman dan mereka kata cable tiada. mereka kata tunggu cable sampai. masalah nya dah lebih 3 bulan tak sampai2. Loji ini adalah milik kerajaan di bawah KPKT, JPSPN.

  Sy berharap agar tuan dapat tolong untuk mempercepatkan proses ini.

  Terima kasih
  Sharol
  017-7045622

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *