Percaya Saya

Best TM Agent - Hafiz Pahang Streamyx

 

  • Saya akan memberi khidmat nasihat, pendapat, penerangan produk dengan telus dan jelas tanpa selindung.
  • Menguruskan permohonan anda dari mula hingga selesai . Jika tidak dapat diselesaikan (dipasang) kerana masalah-masalah teknikal atau sistem atau apa sahaja, anda akan dimaklumkan melalui SMS / Whats App / Telegram / Telefon atau secara bersemuka.
  • Segala pertanyaan, kemusykilan tentang permohonan, status permohonan, akan dijawab dengan segera tidak lebih dari 24 jam.
  • Anda boleh mengajukan pertanyaan status permohonan yang telah di buat melalui saya secara terus kepada saya melalui saluran┬áSMS / Whats App / Telegram , 24 jam tanpa mengira waktu operasi dan cuti.
  • Segala maklumat peribadi anda DIRAHSIAKAN.
  • Salinan kad pengenalan, dan dokumen berkaitan permohonan akan dipalang (cross) dengan ‘UNTUK KEGUNAAN TM SAHAJA’.

10647043_1546533295610113_5430077601793251077_n

Permohonan anda 100% diproses oleh saya . Setidaknya anda mengenali saya yang menguruskan permohonan anda dan anda boleh menghubungi,berjumpa dengan saya untuk urusan permohonan. Jangan percaya kepada web / blog / page yang menyerupai TM atau mengaku menguruskan permohonan anda tetapi anda tidak tahu siapa yang menguruskannya. Berhati-hati kerana maklumat peribadi anda, salinan ic anda berisiko untuk di jual atau didedahkan kepada pihak yang tidak bertanggung jawab / syarikat marketing.

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.
Hafizal

Latest posts by Hafizal (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *