Mengenai Saya

32161_260127457452070_2088677447_n

Siapa Saya?

Nama saya Wan Hafizal . Anak jati FELDA di Kuantan, Pahang. Lahir pada tahun 1987. Saya bermula menjadi jurujual produk TM adalah pada tahun 2009 di mana waktu itu peluang untuk menjadi jurujual atau agent agak sedikit. Info tentang program Reseller TM amat susah untuk di cari dan di pastikan kesahihannya namun pada satu hari saya bertemu dengan program agent produk TM dan beberapa produk lain yang di bimbing oleh satu syarikat.

Beberapa bulan selepas itu , saya berjaya menjual banyak produk TM namun oleh kerana bimbingan dan bantuan yang diberikan oleh Syarikat tersebut tidak memuaskan hati, saya terus mencari peluang seterusnya bertemu dengan program Rakan Niaga TM yang mana waktu itu, Pakej Streamyx Dengan Netbook muncul.

Saya mengambil peluang menjalinkan kerjasama dengan pihak TM Consumer Sales Pahang dan tanpa berfikir panjang, terus membuat jualan pakej yang sedang hangat tersebut. Bermula saat itu, saya terus menerus dibimbing oleh Pihak TM Consumer Sales & TM SME Sales Pahang. Saya dihantar kursus dan seminar produk, dan di beri peluang menguruskan booth-booth TM . Hingga sekarang, saya masih lagi bergiat aktif di samping menceburi dunia blogging sebagai kerjaya

 

Kedai TM Kuantan

hafizal Streamyx Kuantan Booth TM Pahangstreamyx.com3 Booth TM Pahangstreamyx.com4 Booth TM Pahangstreamyx.com1 Booth TM Pahangstreamyx.com2 Kaunter TM Kuantan

 

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.
Hafizal

Latest posts by Hafizal (see all)

2 thoughts on “Mengenai Saya

  1. Pingback: Saluran Terbaru HyppTV Bermula 1 Oktober 2014 | Pahang Streamyx [dot] Com

  2. Pingback: HyppTV Astro Oasis | Pahang Streamyx [dot] Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *