Mencari Rakan Niaga

Saya ingin menawarkan kepada sesiapa yang mempunyai premis perniagaan seperti kedai telekomunikasi / insuran atau lain-lain yang bersesuaian untuk menjadi rakan niaga saya dalam jualan produk telekom khususnya Unifi dan Streamyx. Banyak kawasan di Pahang yang belum mempunyai wakil untuk berurusan.

Keuntungan yang akan anda jana adalah dari komisen jualan anda/staff anda sendiri (direct sale) dan juga dari pelanggan yang datang untuk pengesahan biometric.

Alat biometric akan dibekalkan kepada anda. Latihan dan bantuan teknikal akan saya berikan. Ambillah peluang ini disamping mempromosikan kedai anda di daerah/kawasan anda.

Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat dan juga penerangan lebih lanjut, saya sedia membantu. Anda boleh terus berhubung dengan saya di talian 019-9377 794. 

Call :019-9377 794

SMS : 019-9377 794

WhatsApp : 019-9377 794 [ hafizalbasri.wasap.my]

Telegram : telegram.me/hafizal_basri

Facebook Page : www.facebook.com/pahangstreamyx

Borang Maklumbalas : [Borang]

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.
Hafizal

Latest posts by Hafizal (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *