Internet 10Mbps Di Cenderawasih Kuantan

Tadi baru pulang jumpa pelanggan di Cenderawasih Kuantan. Lorong Bukit Setongkol. Dah banyak kali masuk tempat ni buat sale. Jumpa pelanggan di rumah pun ada. Sesi penerangan, dan ambil thumbprint.

Sebenarnya saya keliru sikit masa mula2 sampai tempat ni. Dua nama berbeza. Lorong lain, nama taman lain. Tak ke keliru? masa tu belum pakai smartphone lagi.. Hahaha. Buat malu je . Nama je duduk di Kuantan.

Pelanggan kali ni nak upgrade dari Streamyx ke UniFi. Bincang-bincang dia berminat nak pilih HyppTV Everywhere Pack Sports. So proceed je la. Nak tahu channel-channel yang ada? Tengok gambar kat bawah ni.

Saya tak ambil gambar pelanggan kali ni. Screenshot dia order je la. Hehe..

Pakej : UniFi Lite 10Mbps + HyppTV Sports (Everywhere) RM129

Lokasi : Lorong Bukit Setongkol, Perkampungan Chenderawasih.

O.k, yang berminat nak dapatkan khidmat saya untuk register UniFi atau Streamyx, boleh hubungi saya . 019-9377794  . Kita bincang2 dulu.

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *