HyppTV Kini Dengan Streamyx!

Berbalik kepada post saya sebelum ini, saya ada review tentang pakej Streamyx bersama HyppTV dan TM telah menangguhkan pakej ini sementara namun kali ini dengan rasminya HyppTV dapat dilanggan bersama Streamyx 8Mbps dan 4Mbps. Sebelum ini hanya pengguna UniFi sahaja yang dapat menonton saluran IPTV HyppTV ini.

Post Sebelum Ini :

1. HyppTV Mula Ditawarkan Untuk Streamyx 8Mbps

2. Penangguhan Pemberian Servis HyppTV Streamyx

HyppTV On Streamyx (TVOS) menawarkan 17 saluran percuma dan aplikasi interaktif yang lain. Berikut adalah senarai saluran yang ditawarkan .

Channels_TVOS

hypp tv streamyx table

 

Untuk pelanggan yang mendaftar pakej Streamyx 8Mbps , secara automatik akan mendapat HyppTV dengan bayaran bulanan pakej RM160/Bulan. Manakala bagi pengguna sedia ada 4Mbps, mereka perlu menambah RM30/Bulan  mereka perlu melanggan sekurang-kurangnya 1 pakej HyppTV sama ada Mega Pack/ Platinium Pack / Ruby Pack / atau Sports Pack seperti di bawah.

megapack_channel

O.k.. banyak yang saya nak salurkan maklumat tapi saya akan post sedikit demi sedikit tentang servis Streamyx baru ni. Kalau ada apa-apa pertanyaan , boleh SMS atau call saya di talian 019-9377794 (Hafizal) . Walaupun page ni Pahang Streamyx, tapi saya menerima semua permohonan Streamyx seluruh Malaysia. Post akan datang, saya akan review terma & syarat, case styud dan beberapa info lagi tentang HyppTV On Streamyx ni. Saya tumpukan banyak info kepada Streamyx kerana liputan dia luas lagi berbanding UNIFI. Mungkin akan datang saya akan review banyak tentang UNIFI . O.k..

Promosi Pemasangan Modem Percuma (Jimat RM88) & Pengaktifan Percuma (Jimat RM75)!!. 

Promosi Dari TM Ini Akan Tamat Bila-Bila Masa Sahaja!. Daftar Segera!

Pendaftaran Percuma!

banner contact 1

 

Share
The following two tabs change content below.
Hafizal
Berkhidmat Sebagai Wakil jualan sah Telekom Malaysia sejak tahun 2010 di bawah bimbingan & seliaan TM Consumer Sales & SME Pahang. Menyediakan perkhidmatan pendaftaran internet & telefon untuk kediaman dan premis perniagaan. Menetap di Kuantan, Pahang. Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya 019-9377794. Saya sedia membantu.
Hafizal

Latest posts by Hafizal (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *